Főzőiskola Sztana Ferenc Séffel
2019.03.02.

Főzőiskola Sztana Ferenc séffel III. – Főszerepben a húsok

Ahogy korábban ígértük, a hús imádókról sem feledkezünk el, hiszen márciusi főzőiskolánk alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a húsok megfelelő elő- és elkészítésére.
Miközben sülnek az ínycsiklandó ételek, Séfünk a húsok helyes tárolásáról, pácolásáról és darabolásáról mesél majd.

Menü:
Báránygerinc zöld veltelini mártással
Aszalt paradicsomos olivás csirkemell rolád édesburgonyával
Tatár beefsteak karamellizált hagymával

A főzőiskola ára 14.900 Ft, amely tartalmazza az ételeket, a helyszínen a limonádé és ásványvíz fogyasztást.

Jelentkezésüket várjuk e-mailben az info@zalasprings.hu e-mail címen. Maximum létszám 15 fő.

 

Facebook Instagram Youtube