Pünkösdi Borvacsora
2019.06.08.

Egy nyárindító elegáns Pünkösdi Borvacsorával vár a Zala Springs Bistro! Különleges friss fogások és finom borok egy nyári estén, miközben csodálatos panoráma vesz körül.

Menü:

- Hideg Előétel -
Hízott kacsamáj terrine, tokaji zselével zöld alma salsával

- Leves -
Dupla fácán elixír, égetett karalábéval töltött tészta batyuval

- Meleg Előétel -
Pankó morzsában sült kagyló lollipop

- Főétel -
Surf & Turf bélszín érmék hagyma trilógiával, lágy burgonya pürével

- Desszert -
Fehér csoki mousse tükör mázzal, tört füstölt mogyoróval

Borsor:

- Hideg előétel -
Riczu Tamás Villányi Rosé.
Száraz rosébor 50% Kékfrankos, 50% Merlot szőlőből készült könnyű, üde, reduktív bor. Különleges illat, melyben egyszerre érezhető a kékfrankos fűszeressége és a merlot gyümölcsössége. Tartalma zamatos, sok ízű, vibráló, élénk savak és nagyos feszes, kristálytiszta szerkezet. Alkohol tartalma 12,5%. Ízében könnyű lecsengésű friss málnás jegyekkel. Fogyasztását 10-12 ’C hőmérsékleten ajánljuk.

- Meleg előétel -
Hilltop Chardonnay.
Kamocsay Ákos – az év borásza – elhivatottságát, szakértelmét tükrözi ez a bor. Gyümölcsös, telt, kerek, vastag, intenzíven és nagyon harmonikusan érett, kiemelkedő száraz borunk a rómaiak kedvenc dűlőiről szedett gyönyörű, válogatott szőlőfürtök termése.


- Főétel -
Vylyan Villányi Franc :
Mély, érett, puha, mégis elegáns illat és korty jellemzi.  Összetettségét hosszan kibomló sokrétű ízek mutatják, úgy mint a kék szilváé friss és aszalt formában egyaránt, a dohányé és a csokoládéé. Tanninjai markánsak, de mégis bársonyosak és elegánsak.  Beltartalma miatt most és akár tíz év múlva is élményt nyújt fogyasztójának.

- Desszert -
Meglepetés

Ár: 14990 Huf

Pünkösdi szállásajánlatunk tartalmazza a Borvacsorát, további info:
http://zalasprings.hu/hu/punkosdi-gasztro-pihenes-a-festoi-szepsegu-zala-springsben

#zalaspringsbistro #zalaspringsgolfresort #wineclub #zalaspringswineclub

Facebook Instagram Youtube