Zala Gyöngyszemei a Zala Springsben BORVACSORA
2018.11.09.

 

November 9-én egy igazán különleges borvacsorával készülünk, Zala megye különlegességeit hozzuk el a Zala Springsben.
A borvacsora résztvevői Dóka Éva pincészet a legújabb 2018-as Rozéját kóstolhatják nálunk először!

Sztana Ferenc Séf egy extravagáns menüt készített nekünk, amik az alábbiak:
-Üdvözlő ital-
Rozé 2018 Dóka Éva pincészet

-Hideg előétel-
Bébi zöldség | tempura | joghurt
Olasz Rizling 2016 Keszler birtok

-Leves-
Tokhal | curry | kókusztej | sárgarépa | cukkini

-Meleg előétel-
Kacsamáj | sütőtök | rizottó
Nektár 17 Dóka Éva pincészet

-Főétel-
Bárány gerinc | rozmaring | burgonya | karfiol
Bordó 2015 (merlot cabernet sauvignon)

-Desszert-
Creame brüleé
Muscatello gyöngyöző 17

A borvacsora ára 11.000ft/fő
A részvétel asztalfoglaláshoz kötött! Regisztráció: +36 20 4034960 telefonszámon vagy e-mailben az info@zalasprings.hu címen

Asztalfoglalás

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket és illetékes kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Facebook Instagram Youtube