KÉRJEN TÁJÉKOZTATÁST!

  Ingatlan adatok, fizetési ütemezés

  Befektetői összefoglaló (kiadás-bevétel)

  Bérbeadás és ingatlan menedzsment

28 darab, exkluzív hotelszoba jellegű stúdió lakást értékesítünk az A2-es épületben. Ezeket a lakásokat kifejezetten befektetési céllal vásárló ügyfeleink részére építjük, mivel ezek bérbeadása optimális hozamot eredményezhet a golfpálya folyamatosan növekvő népszerűsége miatt. A lakások bérbeadását és üzemeltetését ingatlankezelő üzletágunk végzi. Az átadás várható időpontja 2017.

Ingatlanok - 28 db 29-35 m2 közötti hotelszoba méretű lakás, amelyekhez tágas erkély vagy saját kert is tartozik. Az exkluzív, közel 3m–es belmagassággal kialakított lakások nagy ablakai a tóra és a golfpáyára nyújtanak csodálatos kilátást.

Belsőépítészet - A nemzetközileg elismert belső építész iroda, a Lima Design tervei alapján, a legmodernebb belsőépítészeti koncepciók és megoldások alkalmazásával három, személyre szabható design csomagból tudnak választani az ügyfeleink. A lakásokat teljes bútorzattal, kiváló minőségben adjuk át, hogy a későbbi bérlők 5 csillagos szolgáltatást élvezhessenek bennük.

Felszereltség – Az elegáns berendezésű lakások teljesen automatizáltak, valamint nagy síkképernyős TV-vel felszereltek, emellett mindegyik szobához tartozik beépített gépesített konyhasarok és minibár.

Szolgáltatások - Teljes körű 5 csillagos hotel szolgáltatás, portaszolgálat 0-24 órában.

Befektetési jellemzők:

  2 évre szóló 5%-os bérleti díj garancia

  Pozitív értéknövekedési potenciál (az értékesítés indulása óta már 10% értéktöbblet)

  Magas színvonalú ingatlan üzemeltetési szolgáltatás és tanácsadás

  Stúdió lakások már 100.000 eurótól

További előnyök:

  Klubtagság a Zala Springs Golf Resortban

  Belsőépítészeti koncepció és bútor berendezés 220.000 Ft/m2 értékben

  Évente 4 hét pihenés a Resortban szabadon választott időpontban*

Zala Springs Golf Resort

  A Zala Springs Golf Resort Magyarország és Közép-Európa legújabb exkluzív golfpálya és lakóingatlan fejlesztése.

 A 18 szakaszos nemzetközi bajnoki golfpályát a világhírű golfpálya tervező Robert Trent Jones, Jr. tervezte.

  A Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő kényelemmel, elegáns luxussal várja nem csak a golf sport szerelmeseit, hanem mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.

Az épület

Golfpályára és tóra néző szobák

Tervezett szolgáltatóközpont

Belsőépítészeti koncepció - Memory Suite

Belsőépítészeti koncepció - White Suite

Belsőépítészeti koncepció - Glamour Suite

Még elérhető ingatlan típusaink
  Lakás Emelet Szobák száma Méret Erkély Fekvés  
A2-0-4 Fsz. 1 32 m2 12 m2 park AJÁNLATKÉRÉS
A2-0-11 Fsz. 1 35 m2 11 m2 park AJÁNLATKÉRÉS
A2-1-1 1 1 31 m2 23 m2 park AJÁNLATKÉRÉS
A2-1-10 1 1 33 m2 13 m2 park AJÁNLATKÉRÉS
A2-0-9 Fsz. 1 41 m2 18 m2 park AJÁNLATKÉRÉS

További információért és aktuális lakáskínálatért hívja értékesítőnket, Tóth Dávidot a +36 20 230 4490-es telefonszámon!

Klubház

A Resort központi épülete

Háromszintes, 3000 m2-es épület építészetileg is különleges, belső terei átgondolt, letisztult vonalvezetést tükröznek, melyet nemcsak az építész szakma de az ügyfeleink is nagyra értékelnek. A klubházban recepció, tágas öltöző helységek, a Callaway sportszergyártóval együttműködésben megálmodott pro-shop valamint a golf szimulátor is vendégink rendelkezésére áll.

A klubházunkban működő exkluzív Zala Springs Golf Bistro kiemelkedő kulináris élményt nyújt a hozzánk látogatóknak. A klubház szolgáltatásai közé tartozik a céges rendezvények, borestek és egyedi esküvők lebonyolítása!

Golfpálya

Közép Európa legújabb és legszebb versenypályája

Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű pálya terveit a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodta meg. A 160 hektáron elterülő 6650 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos bajnoki golfpálya USGA (Amerikai Egyesült Államok Golf Szövetsége) szabványoknak megfelelően épül, így alkalmas lesz arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon majd.

ZALA MEGYE

BALATON és Hévíz szomszédságában,
a Régió középpontjában

A Balaton Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava és egyik leglátogatottabb turisztikai desztinációja, csodálatos vízi és szárazföldi környezetével, állat és növényvilágával valamint, kiemelkedő történelmi nevezetességeivel várja vendégeit. Hévíz, az egész kontinens legfontosabb, gyógyító hőforrással bíró, már közel 50 éve méltán népszerű üdülőhelye.

A Zala Springs Golf Resort mindösszesen 2 órás autóútra található 5 európai fővárostól is (Budapest, Bécs, Pozsony, Ljubljana, Zágráb), így ténylegesen az egész régió lokális központjában helyezkedik el. A folyamatosan megújuló infrastruktúra dupla sávos úttal köti össze az említett nagyvárosokat, már 2018-tól. A repülővel érkezőket Zalacsány szomszédságában található Héviz-Balaton Repülőtéren fogadjuk, mely nemzetközi menetrendszerinti és charter forgalmat is bonyolít.

Beruházó

A Zala Springs Golf Resort fejlesztését és kivitelezését Széles Gábor tulajdonában lévő SGHBIRDIE Ingatlan Kft. végzi. Széles Gábor Magyarország egyik legtőkeerősebb nagyvállalkozója, elismert üzletember, aki többek között az elektronika, média és a turizmus területén rendelkezik befektetésekkel.

2013-ban Széles Gábor jelentős befektetéseket hajtott végre a hazai turizmusban, mely befektetések célja, hogy a fantasztikus adottságokkal rendelkező nyugat-magyarországi Zala-völgyét nemzetközi színvonalú turisztikai célponttá fejlessze. A golfpálya fejlesztése mellett megvásárolta és teljes körűen felújítatta a Batthyány Kastélyszállót és Kúriát, valamint nemrégiben megvásárolta a Hévíz-Balaton nemzetközi repülőteret is, ahonnan Zala Springs 15 perc alatt elérhető autóval. A repülőtérnek a beruházásban kulcsszerep jut, hiszen a régió fejlesztését és a turizmus megerősödését a közvetlen légi összeköttetés nagymértékben megkönnyíti.

* Részletek az ÁSZF szerint. A pontos feltételeket a Zala Springs Luxury Residences Kft.-vel kötendő bérleti szerződés tartalmazza.

Menü