Rólunk

Beruházó

A Zala Springs Golf Resort fejlesztését és kivitelezését Széles Gábor tulajdonában lévő SGHBIRDIE Ingatlan Kft. végzi. Széles Gábor Magyarország egyik legtőkeerősebb nagyvállalkozója, elismert üzletember, aki többek között az elektronika, média és a turizmus területén rendelkezik befektetésekkel.

2013-ban Széles Gábor jelentős befektetéseket hajtott végre a hazai turizmusban, mely befektetések célja, hogy a fantasztikus adottságokkal rendelkező nyugat-magyarországi Zala-völgyét nemzetközi színvonalú turisztikai célponttá fejlessze. A golfpálya fejlesztése mellett megvásárolta és teljes körűen felújítatta a Batthyány Kastélyszállót és Kúriát, valamint nemrégiben megvásárolta a Hévíz-Balaton nemzetközi repülőteret is, ahonnan Zala Springs 15 perc alatt elérhető autóval. A repülőtérnek a beruházásban kulcsszerep jut, hiszen a régió fejlesztését és a turizmus megerősödését a közvetlen légi összeköttetés nagymértékben megkönnyíti.

Elveink

  • Elkötelezettség a minőség mellett
  • Személyre szabott kiszolgálással és a részletekre való gondos odafigyeléssel egyedülálló szolgáltatást nyújtunk vendégeink részére
  • A visszajelzésekre odafigyelve folyamatosan újragondoljuk és fejlesztjük szolgáltatásainkat
  • Üzleti tevékenységünket a tisztesség és jóhiszeműség elvei alapján végezzük.

Társadalmi felelősségvállalás

A Zala Springs Golf Resort célja, hogy meghatározó szerepet játsszon a helyi közösség életében. Támogatjuk a tehetséges fiatalokat, a pályán testnevelés órákat szervezünk, és kiemelkedően fontosnak tartjuk az angol nyelvoktatás támogatását. Folyamatosan keressük az együttműködési lehetőségeket a régió önkormányzataival, civil szervezetekkel és egyéb szereplőkkel.

Céljaink

Elköteleztük magunkat amellett, hogy a Zala Springs Golf Resort Magyarország és Európa egyik legszínvonalasabb és legismertebb golfklubja legyen, mely első osztályú szolgáltatásokat nyújt vendégei számára. A Zala Springs a fantasztikus golfpálya és pezsgő klubélet mellett kiemelkedő minőségű ingatlanfejlesztés is, célunk, hogy olyan egyedi, exkluzív otthonokat építsünk, melyek megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is.

Törekszünk arra, hogy a golf szerelmeseinek olyan játékélményt biztosítsunk, mely miatt vendégeink folyamatosan visszatérnek hozzánk. Egyértelmű célunk, hogy a Zala Springs Golf Resort nagyon rövid időn belül Magyarország első számú golfklubja legyen.

Partnerek

A Zala Springs Golf Resort az IAGTO (International Association of Golfing Tour Operators - Golf Utazásszervezők Nemzetközi Szervezete) regisztrált partnere.

Az IAGTO partnerei a a következő szolgáltatást nyújtják ügyfeleiknek:

  • Legmagasabb szintű szolgáltatások
  • A golf utazók igényeire szabott minőségi termékek
  • A lehető legjobb golfozás élmény
  • A legmelegebb üdvözlés

Facebook