Kedves Vendégünk, golfpályánk az időjárás miatt jelenleg zárva tart!
Pályazárral kapcsolatos információkért kérjük hívja recepciós kollégánkat a következő telefonszámon: +36 20 403 4960

Üdvözli Önt a
Zala Springs Golf Resort

Árkalkuláció és foglalás

Teetime foglalás

Zala Springs Golf Resort

A Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő kényelemmel, elegáns környezetben várja a golf sport szerelmeseit és mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.

Golf
2021-03-13

Szezonnyitó Klubtagoknak

Golf
2021-04-09

Ladies Day

Golf
2021-04-10

Race to Zala Springs I. – Ranglista verseny

Golf
2021-05-05

Early Bird Wednesday

Golf
2021-05-14

Ladies Day

További események

Ingatlan

A Zala Spring Golf Resort a nyugat-balatoni régió legizgalmasabb ingatlanfejlesztése és Közép-Európa első luxus resortja! A projekt keretében megvalósuló, különböző stílusú épületekben a kényelmes, kétszemélyes apartmanoktól a tágas, 3 szobás lakosztályokon át a luxus villákig minden igénynek megfelelő otthon megtalálható. Időtálló befektetéseink spektruma a bérbeadási szolgáltatástól a garantált fix hozamig terjed.

Részletek

Golf

Egy különleges játékélmény vár Önre! A kimagasló színvonalú és vonalvezetésű pálya terveit a világ egyik legjobb és legismertebb golfpálya-tervezője Robert Trent Jones, Jr. álmodta meg! A pálya gyönyörűen illeszkedik a festői Zala-völgybe, ahol a Zala folyó és lankás szőlőhegyek veszik körül. A golfpálya kialakítása lehetővé teszi, hogy mind az alacsonyabb, mind a magasabb handicappel rendelkező játékosok egyaránt élvezhessék a pályát.

Részletek

Szállás

Ébredjen a lenyűgöző természettel a Zalai dombságok ölelésében! Töltődjön fel a teraszon madárcsicsergéssel, miközben reggeli kávéját fogyasztja és élvezze a lélegzetelállító panorámát. AZala Springs Golf Resort szálláshelye Magyarország első golf üdülőközpontja, ami mind Magyarországon, mind Közép-Európában egyedinek számít. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakosztályok a tavakra, a dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást. Mi rátaláltunk, Önnek már csak fel kell fedeznie!

Részletek

Zala Springs Bistro

A Zala Springs Bistro egész évben páratlan gasztronómiai élményekkel, egyedülálló borvacsorákkal és zenés estekkel várja vendégeit! A napnak bármely szakaszában tér be hozzánk, legyen szó üzleti reggeliről, családi ebédről vagy a nap befejezéséről golfozás után, étlapunkról biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő fogást.

Részletek

Rendezvényhelyszín

Zala megye festői környezetében, elegáns design-nal, gyönyörű golfpályával és nem utolsó sorban egyedülálló panorámával várja Önt és vendégeit a Zala Springs Golf Resort. Profi csapatunk rendelkezésükre áll mindenben, ami ahhoz kell, hogy rendezvénye minden szempontból tökéletes legyen! Csodás lakosztályaink és a modern milliő az első pillanattól kezdve garantálja a felejthetetlen élményt.

Részletek