Feledhetetlen élmények

Különleges helyszíneken, exkluzív élmények!

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pihenése alatt olyan minőségű szolgáltatásokat ajánljunk Önnek, amelyek a legmagasabb szinten képesek kielégíteni az elvárásokat.

Érdeklődjön recepciónkon vagy az info(at)zalasprings(dot)hu e-mail címen.

Hőlégballonozás

Élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit!

Balatoni vitorlázás

Fedezze fel a Balaton szépségét élményhajózásunkkal. Vendégeink kényelmes és biztonságos körülmények között juthatnak el a Balaton szemet gyönyörködtető látványosságaihoz. Kiváló közös program az év bármely napjára. Igény esetén transzfert, cateringet és kapitányt biztosítunk.

Plage18

A Plage18 strand a Balaton egyik legszebb helyén, az északi parton, a tihanyi félsziget keleti partján található, ami egy gyönyörű füves, homokos strand területből és egy exclusive éttermi részből áll. Kényelmes napozóágyat, napernyőt, asztalt, strand törölközőt is nyújtanak a vendégeik részére. Az ágyakhoz teljes körű étel/ital felszolgálása is biztosított. A strand étlap kiváló minőségű könnyű ételeket és frissítő italokat, koktélokat tartalmaz. További strand szolgáltatások: gazebo bérlés, SUP bérlés.

Lövészet Gyenesdiás

Telitalálat! Azoknak mindenképp, akik egy izgalmas, nem mindennapi programot keresnek. A csodálatos természeti környezetben található modern Sportlőtéren szakszerű irányítás mellett nyílt napokon az amatőrök is kipróbálhatják az agyaggalamb-lövészetet, valamint pisztollyal és sörétes fegyverekkel is lehet lőni.

KorosaSajt kóstoló - Nemesbük

Egy hazai sajtfarm, ahol Jersey tehén tejéből készült, házi kézműves ínycsiklandó sajtok kóstolhatnak meg! A farmon 18 tehén legelészik, akik napi 150 liter tejjel járulnak hozzá a gazdasághoz.

Káptalantóti Liliomkert Termelői Piac

Jól teszi, aki a vasárnaponkénti káptalantóti piacra üres hassal érkezik. Mert képtelenség megállni, hogy a helyi termelők asztalkái közt járva ne kóstolja végig a kínálatot: a kosarakban takarózó tepertős, sajtos pogácsákat, a halomban illatozó köménymagos kifliket, a kemencéből gőzölögve kiforduló tejfölös kenyérlángost.

Laposa borkóstoló

Egy család, egy borászat, egy birtok és sok-sok gasztronómiai élmény a beach foodtól a modern bisztró konyháig. A Laposa Birtok mára Badacsony egyik legkedveltebb borászatává vált, büszkék rá, hogy tételeikkel megmutathatják a borvidék minden ízét és értékét.

Sétarepülés

Ha szeretnének a fellegek között járni és onnan megcsodálni a balatoni tájat madártávlatból, akkor tökéletes program lehet a sétarepülés! Több évtizedes tapasztalat mellett maximális biztonságban érezhetik magukat még a felhők között is!

Oldtimer autóbérlés

Ezeket a veteránautókat biztosan megnézik az utcán, hiszen nem minden nap jönnek velünk szembe! Örök élmény lehet egy Balatoni körút különleges old timer autókkal!

Der Reithof – Lovasiskola

A Zala-folyó völgyében található Szentmihálypuszta egyike Nyugat-Magyarország legnagyobb lovas létesítményeinek. A lovarda területén lovasoktatáshoz egy 40x20m-es fedett lovarda áll rendelkezésre, így mind kezdő, mind haladó lovasoknak tökéletes lovasélményeket biztosít.

Egly Márk Pincészete

Sümeg legszebb terén, a Szent István téren, a Püspöki Palota 500 éves Pincéjében várja a Palota Pince a vendégeit. A boraikat megismerni vágyók a kóstoláson kívül részesei lehetnek egy történelmi időutazásnak a sümegi bor világában.

Zalaszántó Béke Sztupa

A zalaszántói Béke Sztupa Európában az egyik legnagyobb létesítmény, melyben a történelmi Buddha földi maradványának néhány darabját őrzik.

Őriszentpéter Pajta Étterem

A Pajta Étterem első sorban az Őrség hagyományos ételeiből és alapanyagaiból indul ki, és ehhez teszi hozzá a modern csúcséttermek szakmai tudását és technológiáját.

Countryside & Lifestyle Fotózás

A feledhetetlen pillanatokat mesés fotókkal örökíti meg profi fotósunk. Természetes, elkapott pillanatok, gyönyörű, életteli képek. Egyedi igények és kérések teljesítése sem akadály!

Festetics-kastély – Keszthely

A mesebeli barokk stílusú kastély hangulata mindenkit magával ragad! Bámulatos kiállítások, könyvtár, pálmaház és madárpark is várja a kirándulókat!