Mede Ádám x Zala Springs Golf Resort - Főszerepben a folyami halak és a zalai természet legjobb alapanyagai
Részvételi díj
- Klubtagoknak:
- Vendégeknek:
Mede Ádám a Michelin csillagos Costes, Onyx és Costes Downtown évei után a budapesti Laurel fine dining étterem Executive Chefjeként jutott a csúcsgasztronómia élére.
Egymás után két évben, 2020-ban és 2021-ben is elnyerte a Dining Guide étteremkalauz "Év ifjú cheftehetsége" díját. Az általa vezetett konyhák a kiemelkedő minőségről, míg az általa kreált ételek a fantasztikus ízélményről híresek. 2023-ban megalapította étterem optimalizálással foglalkozó vállalkozását, azóta országszerte több étteremben hagyta ott a keze nyomát. Ételeit jelenleg a debreceni Szomszéd Bisztróban valamint a csopaki Petrányi Borteraszon kóstolhatják az arra vágyók.
Egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy két különleges esemény alkalmával helyszínt biztosítsunk egy eseménysorozatnak, melyek során Mede Ádám vezetésével egyedülálló gasztronómiai élményben lehet részünk.
• 2024.11.22-én könnyed vacsora és beszélgetés Mede Ádámmal
• 2024.11.23-án közös signature reggeli, ebéd és 6 fogásos vacsora Mede Ádámmal – tematika: folyami halak és a zalai természet legjobb alapanyagai
Menü hamarosan…
Az események időpontjai: 2024.11.08-10. és 2024.11.22-24.
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és foglald le még ma!
Jelentkezés: info@zalasprings.hu