Mede Ádám x Zala Springs Golf Resort - Főszerepben a zalai vadhúsok
Részvételi díj
- Klubtagoknak:
- Vendégeknek:
Mede Ádám a Michelin csillagos Costes, Onyx és Costes Downtown évei után a budapesti Laurel fine dining étterem Executive Chefjeként jutott a csúcsgasztronómia élére.
Egymás után két évben, 2020-ban és 2021-ben is elnyerte a Dining Guide étteremkalauz "Év ifjú cheftehetsége" díját. Az általa vezetett konyhák a kiemelkedő minőségről, míg az általa kreált ételek a fantasztikus ízélményről híresek. 2023-ban megalapította étterem optimalizálással foglalkozó vállalkozását, azóta országszerte több étteremben hagyta ott a keze nyomát. Ételeit jelenleg a debreceni Szomszéd Bisztróban valamint a csopaki Petrányi Borteraszon kóstolhatják az arra vágyók.
Egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy két különleges esemény alkalmával helyszínt biztosítsunk egy eseménysorozatnak, melyek során Mede Ádám vezetésével egyedülálló gasztronómiai élményben lehet részünk.
2024.11.08-án könnyed vacsora és beszélgetés Mede Ádámmal
Bussay Charmes Pinot Noir 2021
Leves: Kakasleves
Bussay Csókaszőlő 2023
Főétel: Mangalica vadas, burgonya gombóc, ecetes római saláta
2024.11.09-én közös signature reggeli, ebéd és 6 fogásos vacsora Mede Ádámmal – tematika: zalai vadhúsok
Bussay Méthode Ancestrale Pet Nat 2022
Fehérrépa, szeder, borókabogyó
Bussay Mura fehér 2021 (Olaszrizling-Rajnai rizling)
Fácán raguleves, gomba garum, sós citrom
Bussay Kövecs Rajnai Rizling 2022
Dödölle, rókagomba, póréhagyma
Bussay Mura vörös 2022 (Laska-Merlot-Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc)
Szarvas gerinc, fekete káposzta, csipkebogyó
Bussay Csókaszőlő 2023
Gőzgombóc, üstös szilvalekvár, fekete fokhagyma
Az események időpontjai: 2024.11.08-10. és 2024.11.22-24.
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és foglald le még ma!
Jelentkezés: info@zalasprings.hu