Események

2022-06-26 09:00:00

Mid-Am verseny

Részvételi díj

  • Klubtagoknak:
  • 12 000 Ft
  • Vendégeknek:
  • 32 000 Ft-tól

A verseny rendezője: Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

​Szabályok: A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatának és Országos Ranglistakiírásának, a MidAm Golf Liga 2022 kiírásának, valamint a Zala Springs Golf Resort helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

​​Résztvevők: Nemtől függetlenül a játékra jogosult minden magyar állampolgárságú és külföldi amatőr golfozó, aki betöltötte 2022. június 26. napjáig a 25. életévét, valamint akinek klubja tagja a Magyar Golf Szövetségnek vagy saját nemzeti szövetségének és rendelkezik érvényes versenyengedély kártyával (ún. EGA kártyával) vagy nemzeti szövetségének hendikep igazolásával.

A verseny helyszíne: Zala Springs Golf Resort

A verseny dátuma, időpontja: 2022. június 26. (vasárnap), 9:00

Játékforma: stroke-play, maximált ütésszámmal (Par+5 ütés), HCP minősítő versenykör

Nevezési határidő: A nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le elektronikusan a GOLFiGO oldalán.

Nevezési díj:
12.000,- forint Zala Springs Golf Resort tagoknak, a verseny idejére pályahasználati joggal rendelkező játékosok számára
32.000,- forint MidAm tagok részére
34.000,- forint felnőtt korú, nem MidAm tagok részére

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny utáni étkezést, és a startcsomagot (ásványvíz, szendvics, müzli szelet).

Elütők:
A MGSZ Versenyszabályzat 3. sz. mellékletének 2. pontja szerinti standard elütők.
női – MidAm Arany (piros)
férfi – MidAm Fekete (sárga)

Kategóriák, díjazás[1]
Férfi és Női Klubbajnok (minden MMAGE tag számára) stroke-play, maximált ütésszámmal, továbbá:
​Bruttó Hölgyek & Urak: HCPI határ 36-ig, Játékforma bruttó stroke, hely 1-3.
Nettó Urak A: HCPI határ mezöny 50%-a, Játékforma stroke-HCP, hely 1-3.
Nettó Urak B: HCPI határ mezöny 50%-a, Játékforma stroke-HCP, hely 1-3. {4}
​​Nettó Hölgyek: HCPI határ 36-ig, Játékforma stroke-HCP, hely 1-3.

MidAm Golf Liga (továbbiakban: MGL) 2022 egyéni és csapatpontok: Minden versenyző a saját kategóriájának megfelelően szerez MGL pontokat a MGL kiírása szerint. Minden Csapat az a MGL kiírása szerint szerez MGL pontokat.

​A verseny indítása: A Zala Springs Golf Resort 18 szakaszos, par 72-es pályáján az MGSZ Versenyszabályzat 1. sz. mellékletének 2/i pontja szerint.

​​Létszámlimit: 120 fő, túljelentkezés esetén a Versenybizottság a hatályos MGSZ Versenyszabályzat 2.sz. melléklete szerint jár el.

Eredményhirdetés: az utolsó eredménykártya leadását követő 30 percen belül. Délelőtt/délutáni start esetén a délelőtt indított mezőnynek kora délután, míg a délutáni mezőnynek este.

​Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Gschwendtner Sonja, Jakobi András, Buna Edvin

​Versenybírók: Jakobi András (vezető versenybíró), Buna Edvin

​​Eredménykártya leadása: Az eredménykártyát a játék befejezését követően haladék nélkül az erre kijelölt helyiségben (scoring area) a versenyző és jegyzője által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos az eredménykártyáját leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

​​

Figyelemfelhívás!
Minden játékosnak saját felelőssége a saját és mások egészségi állapotára ügyelni, és kizárólag saját felelősségére nevez be és vesz részt a bajnokságon, amit a nevezési díj megfizetésével elismer.

A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület nem vállal felelősséget semmilyen bekövetkező eseményért, okozott kárért, legyen az anyagi, egészségügyi vagy erkölcsi, mely a fenti szabályok be nem tartása következtében keletkezett.

Fentiekben nem szabályozott kérdésekben a MidAm Golf Liga 2022 kiírása az irányadó!
A bírók döntése végleges. A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

​[1] Az egyes kategóriákban legalább 10 résztvevő esetén. Ez alatti létszám esetén az Egyesületnek jogában áll csak 1. helyezettet hirdetni

[2] A hendikep szerint növekvő sorba rendezett mezőny első fele (50%-a). Páratlan számú játékos esetén 50%+1 versenyző

[3] A hendikep szerint növekvő sorba rendezett mezőny második fele (50%-a). Páratlan számú játékos esetén 50%-1 versenyző