Étterem

A Zala Springs Golf Bisztró egész évben páratlan gasztronómiai élményekkel, egyedülálló borvacsorákkal és zenés estekkel várja vendégeit! A napnak bármely szakaszában tér be hozzánk, legyen szó üzleti reggeliről, családi ebédről vagy a nap befejezéséről golfozás után, étlapunkról biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő fogást.

Séfünk küldetése, hogy kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, a klasszikus ételeket újragondolva, egy olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, amely során a mesteri ízeké a főszerep. Éttermünk a legújabb gasztronómiai trendek tükrében törekszik arra, hogy fogásaink minden alkotóeleme megőrizze saját karakterét, ugyanakkor létrejöjjön a kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilág.

 

Csapatunk

Nem titkolt szándékunk, hogy nemzetközi vendégeinkkel is megismertessük a hazai borkultúrát. Magyarországon a szőlőgazdálkodásnak, bortermelésnek hosszú múltja van, az országban jelenleg 23 ismertebb borvidéket tartunk számon. Az egyik legismertebb ezek közül a Balaton borvidéke, amely termelői boraival rendszeres díjazottja a különféle világversenyeknek. Resortunk különleges programja az ország legjobb borválogatásából szervezett borvacsora, mellyel a hazai bortermelést és borokat szeretnénk népszerűsíteni.

Klubházunk a magas minőségű konyhaművészet bemutatása mellett kiemelt figyelmet fordít különböző rendezvények és programok szervezésére is. Legyen szó céges rendezvényről, családi eseményről vagy esküvőről, a Zala Springs golf Resort egyedi lehetőséget biztosít rendezvények lebonyolítására is.

Facebook Instagram Youtube