Golf Akadémia

Egyéni és csoportos órák/tanfolyamok

Magyar és nemzetközi profi oktatóink segítségével mind a kezdő, mind a haladó játékosok számára egyéni és csoportos órákat biztosítunk. Céges és iskolai programokat is szervezünk, igény esetén angol vagy német nyelveken is.

Golfoktatóink

Stuart Morgan
Stuart a Svájci Profi Csapat szakmai igazgatója valamint a ’Gifted Junior’ c. könyv írója. Az elmúlt 10 évet annak szentelte, hogy jobban megismerkedjen a golf gyakorlás módszereivel. Miután más sportokat is kipróbált, rájött, hogy a golf messze le van maradva a többi sportághoz képest. 25 éves korában a European Tour, a Ladies European Tour, az Asian Tour és számos egyéb verseny játékosait edzette. Segítségével a játékosok kisebb versenyekről, sorozatokról nagyobb és rangosabb versenyekre, sorozatokra jutottak be és ez az, amit minden játékos keres.

Információk

 

Gearoid O’Sullivan
Gearoid az írországi Cork-ból származik. 8 éves kora óta golfozik, 15 éve él Magyarországon és nagyon sikeres amatőr karriert futott be. 2013-ban és 2015-ben megnyerte a Magyar MID-AM Golfbajnokságot. 2-es handicap elérése után úgy döntött, hogy a hobbiját szeretné oktatni is és elkezdte az Egyesült Királyság és Írország PGA képzését, így most mint PGA asszisztens oktató tevékenykedik. Gearoid szeretné átadni tudását és szeretné a golf csodálatos világát minél több emberrel megismertetni, megszerettetni.


 

Décsy Attila
Attila a környéken, Zalaegerszegen nőtt fel. 18 évet dolgozott golf- és teniszoktatóként a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa*****-ban 15 éve oktat golfot, 2007-ben lett a Magyar PGA képzett oktatója és teljes jogú tagja. Aktívan részt vesz a Zala Springs junior programjában. Magyarul, angolul és németül tart órákat, tanfolyamokat.

Junior golf

Junior programjainkra, óráinkra, táborainkra szeretettel várjuk az érdeklődő, golfozni tanulni vágyó fiatalokat.

Facebook Instagram Youtube