18 szakaszos nemzetközi bajnoki golfpálya

Garantáljuk, hogy különleges játékélményben lesz része!

Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű pálya terveit a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodta meg. A 160 hektáron elterülő 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos championship golfpálya USGA (Amerikai Egyesült Államok Golf Szövetsége) szabványoknak megfelelően épült, így alkalmas arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon.

A golfpálya kialakítása lehetővé teszi, hogy mind az alacsonyabb, mind a magasabb handicappel rendelkező játékosok egyaránt élvezhessék a pályát, az egyes lyukaknál 4 különböző tee áll rendelkezésre.

A pálya gyönyörűen illeszkedik a festői Zala-völgybe, környezetében szőlők, a Toszkán tájat idéző lankás domboldalak és tavak találhatóak. A golfpálya teljes 18 szakasza 2015. szeptemberében készült el. A golfklubba látogatók kényelméről a Zala Springs Golf Resort 3000 m2-es kétszintes klubháza gondoskodik.

Driving range

A driving range 12 fedett és 40 nyílt gyakorló állással rendelkezik, továbbá 18 lyukú putting green, gyakorló bunkerek és pitching területek találhatóak rajta. A driving range alkalmas arra, hogy a kezdő szintű játékosoktól a profi szinten golfozókig minden játékos csiszolhassa tudását. PGA oktatóink magyar, angol, német, olasz és spanyol nyelveken oktatják a golfot vendégeinknek. A driving range melletti kis klubház italokkal, könnyű ételekkel várja a játék közben rövid pihenőre vágyókat.

„Nagyon örülünk annak, hogy lehetőségünk van valami egészen különleges létrehozására, melynek köszönhetően Zala Springs hamarosan Európa egyik legjobb golfklubja lehet. A Zala-folyó és a Balaton közelsége, a kivételes földrajzi adottságok a Zala Springs Golf Resort-ot a golfrajongók egyik kedvenc helyévé fogják varázsolni. A pályát úgy terveztük, hogy minden játékos számára ötvözze a golfban rejlő számtalan kihívást, szépséget és örömöt, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a golf népszerűsége nemcsak Magyarországon, de a régióban is növekedjen.
Tartsanak velem és élvezzék a golfozást úgy, ahogy azt megálmodtuk! Robert Trent Jones, Jr.
 

A pálya tervezője

Robert Trent Jones, Jr. a világ egyik legjobb és legismertebb golfpálya-tervezője. Pályafutása során több mint 300 pályát tervezett világszerte, golfpályái a legrangosabb versenyeknek adnak otthont, többek között a USPGA Tour-nak, a European PGA Tour-nak, a Senior PGA Tour-nak és a World Cup of Golf-nak.

2015-ben az American Open Golfbajnokságot is az egyik általa tervezett pályán rendezik. Több nemzetközi díj birtokosa, melyeket az általa tervezett pályákkal nyert Ázsiában, Európában, Ausztráliában, a Karibi térségben és az Egyesült Államokban.

Rajongói szerint Robert Trent Jones, Jr. golfpályái nemcsak a testnek, hanem a léleknek is épülnek, az általa tervezett pályák kialakításában mindig érezhető az az egyedi gondolkodásmód és filozófia, mely Robert Trent Jones, Jr.-t a világ legjobb golfpálya tervezői közé emelték.

Facebook Instagram Youtube