Hírek

Interjú - Németh Kristóf

2020-04-20

Interjú - Németh Kristóf

Mesélsz nekünk kicsit arról, hogy miért pont a golfot választottad?

Furcsa szerelem a golf a mi életünkben. Amíg csak filmekben, televízióban láttuk a feleségemmel, el sem tudtuk képzelni, hogy mennyire magával ragadó sportág lehet ez. Sokáig megengedő mosollyal néztem azt a néhány színész kollégámat, aki már aktív golfozó volt. Tapasztalat nélkül, felszínesen ítéltem meg ezt a sportágat. Aztán eljött a nagy fordulópont. A feleségem már várandós volt a fiunkkal, Leventével, amikor is egy meglepetést szervezett nekem. Csak ülj be a terepjáróba, én vezetek, mondta. Amint beértünk a Zalába, már a szememet is be kellett csuknom. Most már kinyithatod, mondta, amikor is begördültünk a földi paradicsomba. Ez volt a Zala Springs. Amint megláttam a szökőkutat, a klubházat és a csodálatos pálya-rendszert, azonnal lenyűgözött. Másnap vettük az első páros golfleckénket és azóta megszállott játékosok vagyunk.

Kinek ajánlod a golfot?

Mindenkinek. Minden sportszerű, kulturált embernek, aki kellően nyitott egy új szemlélettel megismerkedni. Aki "hagyja magát", az gazdagodni fog!

Fontos szempontnak tartottad azt, hogy olyan sportot űzz, amit az egész családdal tudsz játszani?

Feltétlenül. Viszont egyre aggasztóbb, hogy a nagyfiam és a feleségem is komoly vetélytársak.

Miért a Zala Springs Golf Resortra esett a választás?

Hazánk talán legszebb és legprofibban megépített golfpályája mellett minden szolgáltatás prémium-minőségű és megfizethető. A letisztult, tágas szálláshelyek teraszain az estéken is remekül érezzük magunkat. A vezetőség, a klubtársak és a személyzet elsőrangú, így szinte otthon vagyunk itt. A luxus és a teljes kikapcsolódás boldogságát adja számunkra a Zala Springs.

Profi oktatóink segítségével mind a kezdő, mind a haladó játékosok számára egyéni és csoportos órákat biztosítunk. Nektek Décsy Attila a Magyar PGA képzett oktatója és a Zala Springs oszlopos tagja volt az oktatótok. Könnyen sikerült elsajátítani Attila segítségével a golf csínját-binyját?

Magam igazolt sportlövész-versenyző és többszörös országos bajnok vagyok, így talán hitelesen mesélhetem el tapasztalataimat. Pontosan tudom, hogy mennyire meghatározó az edző, a Mester szerepe az ember életében. A golfpályán, a színházban, az iskolában és az élet bármelyik területén. Mi, Attilával az első perctől kezdve baráti hangnemben és végtelen, kölcsönös tisztelettel közeledtünk egymás felé. Az Ő szaktudása és csodás pedagógiai érzéke nyilvánvalóan meghatározta a golfhoz való viszonyunkat. Szerencsések és hálásak vagyunk, hogy Attilától tanulhatunk a Zala Sprinsgben!