Otthon és befektetés

Bevezető akciónk részeként 2023-ban nagyobb méretű A1-es lakásaink mellé ajándék nemzetközi egészségügyi biztosítást adunk. A díjnyertes nemzetközi egészségbiztosítási szolgáltatóval, a NOW Health International-lel való együttműködésünknek köszönhetően lakástulajdonosaink egy az egész világra kiterjedő egészségügyi biztosításhoz juthatnak hozzá. A svájci biztosítást 1 vagy 2 évre adjuk ajándékba a tulajdonosoknak, amelyet lehetőségük nyílik majd azonos feltételekkel meghosszabbítani.
Kiterjed a következő egészségügyi szolgáltatások fedezetére: diagnosztikai eljárások, rákkezelés, szervátültetés, sürgősségi mentőszállítás, kórházi díjak, orvosi és szakorvosi díjak, helyreállító műtét és rehabilitáció, sürgősségi fogászati kezelés, egynapos ellátás és járóbeteg-műtétek, fekvőbeteg ellátás.
Vásároljon most ingatlant és biztosítsa be magát a Zala Springsben egy életre! További információkért forduljon értékesítő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken. +36 20 230 4490 vagy sales@zalasprings.hu

További információk

Egyedülálló ingatlanfejlesztés Magyarországon

A nyugat-balatoni régióban épül Közép-Európa első luxus resortja!

A Zala Springs Golf Resort Magyarország kiemelkedő ingatlanfejlesztése, ahol 160 hektáros területen a 18 szakaszos, nemzetközileg elismert Robert Trent Jones Jr. tervezte golfpálya mellett egy ötcsillagos szálloda, villapark, üzletek, wellness központ, éttermek és luxus lakóingatlan fejlesztés is a projekt része.

A beruházó célja egy exkluzív golfklub és golffalu létrehozása, mely szépségével és kiemelkedő minőségével nemcsak itthon, de nemzetközileg is méltán számíthat ingatlanbefektetést keresők érdeklődésére.

Az Európa-szerte értékes termálvizéről ismert Hévíztől mindössze 8 km-re, a festői környezetű Zalai-dombok ölelésében épülő luxuskomplexum befektetésként és életvitelszerű tartózkodásra egyaránt a környék legjobb választása.

Ismerje meg exkluzív ingatlankínálatunkat!

Stúdió
apartmanok

Luxus lakások garantált hozammal

Golf-side
apartmanok

Modern és rugalmas otthon profit részesedéssel

Lake-side
apartmanok

Panorámás luxus otthon

Luxus villák

Egyedülálló prémium villák

Virtuális kereső

Fedezze fel a Resort nyújtotta előnyöket!

Spa és wellness

Büszkeségünk, egy exklúzív ékszerdobozhoz is hasonlítható „boutique” fürdőház.

Klubház és Bistro

Modern klubházunkban a Zala Springs Golf Bistro egész évben páratlan gasztronómiai élményekkel, egyedülálló borvacsorákkal és tematikus zenés estekkel várja vendégeit.

Teljeskörű szolgáltatás

Magas színvonalú és teljeskörű ingatlan üzemeltetési szolgáltatás a maximális kényelem és luxus életérzés jegyében.

Kulcsrakész ingatlanok

Az exkluzív lakásokat kiváló minőségben teljesen felszerelve és bútorozva adjuk át új tulajdonosának.

Időtálló befektetés

Ajánlati spektrumunk a bérbeadási szolgáltatástól a garantált fix hozamig terjed. A realizálható átlagos értéknövekedés 35% volt az utóbbi 2 évben.

Programok egész évben

A gyönyörű golfpálya és a páratlan környezetű zalai táj számos szabadidős tevékenységet nyújt Önnek!