Golf-side apartmanok

Bevezető akciónk részeként 2023-ban minden eladott A1-es lakás mellé ajándék nemzetközi egészségügyi biztosítást adunk. A díjnyertes nemzetközi egészségbiztosítási szolgáltatóval, a NOW Health International-lel való együttműködésünknek köszönhetően lakástulajdonosaink egy az egész világra kiterjedő egészségügyi biztosításhoz juthatnak hozzá. A svájci biztosítást 1 vagy 2 évre adjuk ajándékba a tulajdonosoknak, amelyet lehetőségük nyílik majd azonos feltételekkel meghosszabbítani.
Kiterjed a következő egészségügyi szolgáltatások fedezetére: diagnosztikai eljárások, rákkezelés, szervátültetés, sürgősségi mentőszállítás, kórházi díjak, orvosi és szakorvosi díjak, helyreállító műtét és rehabilitáció, sürgősségi fogászati kezelés, egynapos ellátás és járóbeteg-műtétek, fekvőbeteg ellátás.
Vásároljon most ingatlant és biztosítsa be magát a Zala Springsben egy életre! További információkért forduljon értékesítő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken. +36 20 230 4490 vagy sales@zalasprings.hu

Golf-side apartmanok

Modern és kényelmes otthon: Lélegzetelállító kilátás a Robert Trent Jones Jr. által tervezett golfpályára, luxusszínvonalú felszereltség és kiváló szolgáltatás!

A Zala Springs Golf Resort területén megvalósult ingatlanfejlesztésünk második ütemében 52-130 m2 egy és két hálószobás lakások kerültek kialakításra, amelyekhez tágas erkély tartozik. Az exkluzív, közel 3 méteres belmagassággal kialakított luxus apartmanok nagy ablakai egyedülálló kilátást nyújtanak a golfpályára és a zalai dombokra.

Kinek ajánljuk? Természetkedvelő befektetőknek, akik egy kulcsrakész, modern és exkluzív második otthont keresnek profit részesedési lehetőséggel.

Befektetési modell

Szeretne egy prémium minőségű második otthont, távol a nagyvárosok nyüzsgésétől?
Szeretné mindennapjait és hétvégéit luxus körülmények között tölteni családjával, szeretteivel?
Mindemellett szeretné, ha ingatlanja hasznot is termelne Önnek, amikor nem használja?*
Akkor a Zala Springs Golf Resort ingatlanbefektetést Önnek találták ki!

Költözzön be és élvezze a Resort nyújtotta kényelmeket:

  • Gondtalan befektetés
  • Visszabérlési opciók
  • Magas színvonalú ingatlan üzemeltetési szolgáltatás és tanácsadás
  • További kedvezmények a golfpálya, a wellness és az éttermi szolgáltatásokból
  • Teljes körű, magas szintű hotel-jellegű szolgáltatás, étterem, recepció, mosás-vasalás szolgáltatás, parkolási lehetőség, transzfer szolgáltatás, és biztonsági szolgálat 0-24 órában, az év minden napján
  • Pozitív értéknövekedés

* Az ingatlan eladási ára alapján számítva. Az ajánlat penthouse lakásokra nem érvényes. Részletek az adásvételi szerzõdésben.

Virtuális kereső

Felszereltség

Az elegáns berendezésű apartmanok teljesen automatizáltak, valamint nagy, síkképernyős TV-vel felszereltek, emellett mindegyik lakáshoz tartozik beépített, teljesen gépesített konyhasarok és mosógép. Választható Bútorozási Csomag felár ellenében!

Tervező

„ Az apartmanok tervesésekor három fő szempontot tartottam szem előtt,- minőség, kényelem és harmónia. Ezek egységéből valósult meg a két mintalakás, egyensúlyba hozva a modern formavilágot a klasszikus értékrenddel. ”

APM – Consulting Kft., Sz. Banicz Anna, tervező

Kapcsolat

Lakásainkkal kapcsolatos további információkért és ajánlatért keresse bizalommal prémium minősítésű értékesítő kollégánkat!

Kapcsolat