Golf-side apartmanok

Regisztráljon a legjobb ajánlatokért!

Exkluzív akciónk részeként 2024-ben* minden eladott A1-es lakás mellé ajándék nemzetközi egészségügyi biztosítást adunk. A díjnyertes nemzetközi egészségbiztosítási szolgáltatóval, a NOW Health International-lel való együttműködésünknek köszönhetően lakástulajdonosaink egy az egész világra kiterjedő egészségügyi biztosításhoz juthatnak hozzá. A svájci biztosítást 1 vagy 2 évre adjuk ajándékba a tulajdonosoknak, amelyet lehetőségük nyílik majd azonos feltételekkel meghosszabbítani.
Kiterjed a következő egészségügyi szolgáltatások fedezetére: diagnosztikai eljárások, rákkezelés, szervátültetés, sürgősségi mentőszállítás, kórházi díjak, orvosi és szakorvosi díjak, helyreállító műtét és rehabilitáció, sürgősségi fogászati kezelés, egynapos ellátás és járóbeteg-műtétek, fekvőbeteg ellátás.
Vásároljon most ingatlant és biztosítsa be magát a Zala Springsben egy életre! További információkért forduljon értékesítő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken. +36 20 230 4490 vagy sales@zalasprings.hu

Golf-side apartmanok

Modern és kényelmes otthon: Lélegzetelállító kilátás a Robert Trent Jones Jr. által tervezett golfpályára, luxusszínvonalú felszereltség és kiváló szolgáltatás!

A Zala Springs Golf Resort területén megvalósult ingatlanfejlesztésünk második ütemében 52-130 m2 egy és két hálószobás lakások kerültek kialakításra, amelyekhez tágas erkély tartozik. Az exkluzív, közel 3 méteres belmagassággal kialakított luxus apartmanok nagy ablakai egyedülálló kilátást nyújtanak a golfpályára és a zalai dombokra.

Kinek ajánljuk? Természetkedvelő befektetőknek, akik egy kulcsrakész, modern és exkluzív második otthont keresnek profit részesedési lehetőséggel.

Befektetési modell

Szeretne egy prémium minőségű második otthont, távol a nagyvárosok nyüzsgésétől?
Szeretné mindennapjait és hétvégéit luxus körülmények között tölteni családjával, szeretteivel?
Mindemellett szeretné, ha ingatlanja hasznot is termelne Önnek, amikor nem használja?*
Akkor a Zala Springs Golf Resort ingatlanbefektetést Önnek találták ki!

Költözzön be és élvezze a Resort nyújtotta kényelmeket:

  • Gondtalan befektetés
  • Visszabérlési opciók
  • Magas színvonalú ingatlan üzemeltetési szolgáltatás és tanácsadás
  • További kedvezmények a golfpálya, a wellness és az éttermi szolgáltatásokból
  • Teljes körű, magas szintű hotel-jellegű szolgáltatás, étterem, recepció, mosás-vasalás szolgáltatás, parkolási lehetőség, transzfer szolgáltatás, és biztonsági szolgálat 0-24 órában, az év minden napján
  • Pozitív értéknövekedés

* Az ingatlan eladási ára alapján számítva. Az ajánlat penthouse lakásokra nem érvényes. Részletek az adásvételi szerzõdésben.

Virtuális kereső

Felszereltség

Az elegáns berendezésű apartmanok teljesen automatizáltak, valamint nagy, síkképernyős TV-vel felszereltek, emellett mindegyik lakáshoz tartozik beépített, teljesen gépesített konyhasarok és mosógép. Választható Bútorozási Csomag felár ellenében!

Tervező

„ Az apartmanok tervesésekor három fő szempontot tartottam szem előtt,- minőség, kényelem és harmónia. Ezek egységéből valósult meg a két mintalakás, egyensúlyba hozva a modern formavilágot a klasszikus értékrenddel. ”

APM – Consulting Kft., Sz. Banicz Anna, tervező

Kapcsolat

Lakásainkkal kapcsolatos további információkért és ajánlatért keresse bizalommal prémium minősítésű értékesítő kollégánkat!

Kapcsolat

Regisztráció

Regisztráljon az alábbi űrlap segítségével és értékesítőnk tájékoztatja az Ön számára legjobb ajánlatainkról!