Kapcsolat

-->

Zala Springs Golf Resort

8784 Kehidakustány, Golf utca 1.

Elhelyezkedés

Autóval Budapestről

Az M7/E71-es autópályáról a 170-es kilométerkőnél Balatonfenyves után kell lehajtani a 76-os kijáratnál, Balatonszentgyörgy irányába, majd jobbra fordulva a 71-es jelzésű úton Keszthely felé kell haladni. Hévíz után a 760-as jelzésű úton 5 km után érkezünk meg Zalacsányba. Az utazás kb. két órát vesz igénybe.

Autóval Bécsből

Az A3-as jelzésű autópályán kell haladni, majd a magyar határt átlépve a 84-es jelzésű úton Sárvár felé. Kehidakustány település után következik Zalacsány. Az utazás valamivel több, mint két órát vesz igénybe.

Autóval Zágráb felől

Az A4-es jelzésű autópályán Budapest felé szükséges haladni. A magyar határt átlépve az M7-es autópálya irányába forduljunk, majd Nagykanizsát elhagyva Balatonszentgyörgy irányába kell letérni az autópályáról és a 71-es jelzésű úton Keszthely felé forduljunk. Hévíz után a 760-as jelzésű úton 5 km után érkezünk meg Zalacsányba. Az utazás kb. két órát vesz igénybe.

GPS koordináták:

46.822453, 17.094343
46°49'20.8"N 17°05'39.6"E

Repülővel Budapestre

A budapesti Liszt Ferenc repülőtér a régió egyik legforgalmasabb repülőtere számos nemzetközi járattal. Autóbérlésre mind a reptéren mind a fővárosban számos helyen lehetőség nyílik, igény esetén transzfert biztosítunk a repülőtér és Zala Springs között.

Repülővel Hévíz-Balatonra áprilistól novemberig

A Hévíz-Balaton repülőtér április és november között számos európai nagyvárossal forgalmi összeköttetésben van. A repülőtér mindössze 15 perc autóútra található Zala Springs-től, előzetes egyeztetés alapján a két helyszín között transzfert biztosítunk. A repülőtéren autóbérlésre is van lehetőség.