Csapatépítés

Számos élmény egy helyen

LEGÜTŐSEBB CÉGES RENDEZVÉNY ÖTLETEK

A Zala Springs Golf Resort ideális helyszín csapatépítő összejövetelek, céges rendezvények, karácsonyi vacsorák számára. Klubházunk és egyedülálló golfpályánk számos remek programlehetőséget kínál az Ön cégének is!

ÜTŐS GOLF CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Professzionális golfedzőinkkel garantáljuk, hogy akár teljesen kezdő szinten lévő munkatársait, ügyfeleit programunk keretében olyan mélységig megismertetjük ezzel a nagy tradíciójú sporttal, hogy a nap végén a vállalkozó kedvűek már egy élvezetes versenyen, igazi golfpályán, játékos formában mérhetik össze tudásukat. Programunk csapatépítő elemeket is tartalmaz, így elősegíti a cégen belüli együttműködést, illetve elmélyíti kapcsolatát céges partnereivel. Várjuk Önöket egy különlegesen nyugodt helyszínen, a Zala-völgyében, a Hévíz-Balaton régió közelségében.

ISMERKEDÉS A GOLFFAL CSOPORTOS CSOMAGOK

ZALA CSOMAG  
1 órás program – oktatás a gyakorlópályán – ismerkedés a golf alapjaival.
Minimum létszám: 8 fő
12 900 Ft/fő
SPRINGS CSOMAG  
2 órás program – oktatás a gyakorlópályán – golfbemutató, ismerkedés a golf alapjaival, pályatúra golf kocsival, kezdő golfverseny.
Minimum létszám: 8 fő
19 900 Ft/fő
HOLE IN ONE  
2,5 órás program – gyakorlópályától a versenypályáig – golfbemutató, ismerkedés a golf alapjaival, pályatúra golf kocsival, kezdő golfverseny, Zala Springs Logós labda, 1 üveg Zala Springs logózott bor, limonádé- és snackbár.
Minimum létszám: 8 fő, maximum 18 fő
26 900 Ft/fő

A csomagokat tudjuk igény szerint bővíteni.

Ajánlatkérés