Szobatípusok

Foglalás Ajánlatkérés

Junior Suite

Ébredjen a lenyűgöző természettel a zalai dombságok ölelésében! A közel 3 méteres belmagassággal kialakított luxus lakosztályok tágasak, világosak, modern berendezésűek, kilátással a díjnyertes Boutique Spa épületre. A minibárral felszerelt lakosztályokban, melyekben Netflix hozzáféréssel rendelkező smart televíziók is helyet kaptak, a feltöltődés és a kikapcsolódás garantált.

Részletek

Premium Golf Studio Suite with Terrace

A modern berendezéssel rendelkező lakosztályunkban minden perc eltöltése igazi élmény. Kényelmes extra vastagságú gyógymatracokkal felszerelt ágyaink tökéletes relaxációt nyújtanak egy sporttal és gasztronómiával eltöltött nap végén. Merüljön el a tágas, berendezett teraszon prémium golf magazinok legfrissebb számaiban! A tökéletes kikapcsolódáshoz Netflix hozzáféréssel rendelkező smart TV és korlátlan, szélessávú WiFi áll rendelkezésre.

Részletek

Superior Golf Studio Suite with terrace

Töltődjön fel madárcsicsergéssel, miközben reggeli Nespresso kávéját fogyasztja a tágas, berendezett teraszon prémium golf magazinok társaságában! A luxus lakosztályok a tavakra, a dombokra vagy a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást. Élvezze az extra felszereltség minden előnyét! A tökéletes kikapcsolódáshoz Netflix hozzáféréssel rendelkező smart TV és korlátlan, szélessávú WiFi áll rendelkezésre.

Részletek

Penthouse Premium Luxury Suite

Az exkluzivitás, az elvonulás és a luxus azok a szavak, amelyek a legjobban jellemzik a hatalmas, 70 m2-es Penthouse Premium lakosztályainkat. Kedvenc ütemeit JBL hangszórókon hallgathatja, mindemellett grátisz minibár fogyasztás is az Ön kényelmét szolgálja. Szeparált hálószoba és egy hatalmas nappali amerikai konyhával gondoskodik a tágas élettérről. Pihenjen az akár 40 m2-es teraszon, és élvezze a fantasztikus naplementét egy finom pohár bor mellett, hiszen csodálatos kilátás nyílik a Zala Springs Golf Resort golfpályájára. A tökéletes kikapcsolódáshoz Netflix hozzáféréssel rendelkező smart TV és korlátlan, szélessávú WiFi áll rendelkezésre. Nincs még egy ilyen hely a Földön!

Részletek

Premium Family Suite with Terrace

Tökéletes választás családoknak a hálószobával és tágas nappalival rendelkező lakosztály, amely igény szerint tovább pótágyazható. A napi friss ásványvíz bekészítés, Nespresso kávégép és a grátisz alkoholmentes minibár fogyasztás is mind-mind a lakosztály kényelméhez tartozik. Érezze otthon magát a tökéletes és felejthetetlen nyaralás alatt is. A teljes kikapcsolódáshoz Netflix hozzáféréssel rendelkező smart TV és korlátlan, szélessávú WiFi áll rendelkezésre.

Részletek

Grand Premium Family Suite with Terrace

Tökéletes választás nagyobb családoknak és baráti társaságoknak, hiszen kettő hálószobával és kettő fürdőszobával, továbbá tágas nappalival rendelkezik a lakosztály, amelyben további pótágyazásra is van lehetőség. Magasan felszerelt, modern, gépesített konyha és étkező is rendelkezésre áll. Nespresso kávégép és grátisz alkoholmentes minibár fogyasztás is mind-mind a lakosztályhoz tartozik Vendégeink kényelme érdekében. A tökéletes kikapcsolódáshoz Netflix hozzáféréssel rendelkező smart TV és korlátlan, szélessávú WiFi áll rendelkezésre.

Részletek

Foglaljon online az alábbi előnyökkel!

Garantáltan legjobb ár

Azonnali visszaigazolás

Aktuális ajánlatok

Nincs foglalási díj

Legkedvezőbb lemondási feltételek


Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció és foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés