Kreinbacher Borvacsora - Péter Tamás Séffel
2019.01.19.

A januári borvacsorán egy elismert séf látogat el hozzánk. Péter Tamás egy híres budapesti, több évtizedes múltra visszatekintő étteremben bankett séf, ahol magas színvonalú követelményeknek kell megfelelnie.

Számos hazai és nemzetközi személynek, közjogi méltóságnak, államfőnek kell kiváló minőségű ételeket alkotnia a csapatával együtt.
Tamás olyan kulisszatitkokat mesél majd el Önöknek, melyeket sehol nem olvashattak vagy hallhattak!

Borvacsora menü:
Köszöntő ital: Kreinbacher Brut Classic

-Hideg előétel-
Libamáj • Kávé • Sárgabarack
Kreinbacher Extra Dry

-Leves-
Gulyásleves XXI. század
Kreinbacher Olaszrizling 2016

-Meleg előétel-
Pisztráng • Föld • Fürjtojás • Petrezselyem
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora 2016

-Főétel-
Borjú • Burgonya • Zeller • Sárgarépa • Gomba
Kreinbacher Juhfark Selection 2015

-Desszert-
Eper • Vanília • Bodza
Kreinbacher Rosé Brut

Borvacsora ára: 14.900 Ft, mely tartalmaz a CORNUS pálinka választékot, 6 fajta bor kóstolást, valamint egy ötfogásos vacsorát.

Kedvezményes szállásajánlatunkról kérjük érdeklődjön recepciónkon.
Asztalfoglalásukat várjuk a +36 20 403 4960 telefonszámon vagy e-mailben info@zalasprings.hu címre.
Jelentkezési határidő: január 11.

Facebook Instagram Youtube