Evergreen Health

Evergreen Health

Az Evergreen a tradicionális orvoslás és a modern terápiák, a magas szintű orvosi szakértelem és a képzett SPA terapeuták találkozásának helyszíne. Holisztikus megközelítésünk és a páratlan természeti környezet hozzájárul vendégeink testi, lelki és szellemi megújulásához. Programunk lényege, hogy tegyünk azért, hogy egészségesek legyünk, tegyünk azért, hogy egészségesek maradjunk – mindezt a nyugati és keleti terápiák ötvözésével.
Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé!

evergreen

Részletek

Nyugati terápiák

A rohamtempóban fejlődő orvostudomány legújabb vívmányait követve különböző innovatív, egyedi kezeléseket kínálunk vendégeink számára. Kínálatunkban megtalálhatók a különböző infúziós terápiák és genetikai tesztek – melyek hatékony megoldást kínálnak a szervezetben megjelenő problémák kezelésére. Lendületbe hozzuk a testet XXI. századi technológiai eszközökkel, mint pl. a Krio szauna, hidrogén terápia. Továbbá szolgáltatásaink között szerepelnek orvos esztétikai kezelések, melyek a felszíni ráncok kezelésével hozzájárulnak a bőr fiatalos és üde megjelenéséhez.

Részletek

Keleti terápiák

A tradicionális kínai medicina évezredes tudáson alapuló kezeléseket kínál a szervezet működésének optimalizálásáért. Kínából érkezett képzett terapeutánk, Yang Yunong tradicionális kezelései páratlan és nyugodt környezetben vehetők igénybe. Az Evergreenben megtapasztalható többek között a Yin és Yang közötti egyensúlyon alapuló akupresszúrás masszázs vagy a kiropraktika jótékony hatása. Kínálatunkban megtalálható a hagyományos kínai orvoslás egyik legősibb természetes gyógymódja a gua sha kezelés és a köpölyözés is.

Részletek

Wellness & Beauty

Egyénileg vagy párban igénybe vehető kényeztető és regeneráló masszázsok, különleges tengeri hatóanyagok felhasználásával nyújtott minerál terápiás arc- és testkezelések éppúgy megtalálhatók kínálatunkban, mint a méregtelenítést és az alakformálást hatékonyan támogató exkluzív testkezelések.
Prémium arckezeléseink között a hölgyek mellett férfi vendégeink is megtalálhatják a bőrtípusuknak megfelelő ápolást, legyen szó akár anti-aging kezelésről, bőrmegújításról vagy feszesítésről.
Az aktív pihenést kedvelő vendégeink számára egyéni és csoportos edzéseket kínálunk, hogy a nálunk eltöltött napok után megújulva és fitten térjen vissza a mindennapokba!

Részletek

Csomagajánlatok

Széles körű szolgáltatásaink igénybe vehetőek akár kedvezményes csomagajánlatok formájában is, az egyéni célokra fókuszálva. Detox programunk a méregtelenítésben segít, Booster csomagunk a szervezet feltöltésével az immunrendszert erősíti, Body balance csomagunk az alakformálás legújabb innovatív módszereit hívja segítségül. Vitamin & Mineral programunk segít feltölteni a szervezet ásványi anyag készletét, Beauty csomagunk a testi-lelki kényeztetés mellett a bőr megújulását segíti.
A rövid itt tartózkodásra érkező vendégeink számára mini csomagjainkat ajánljuk.

Részletek