Boutique SPA

Boutique SPA

„A lebegő wellness tervezése során sokat foglalkoztunk a víz fizikai tulajdonságaival. Odafigyeltünk, hogy a víz fizikai tényezői, így a hőmérséklete, nyomása, áramlása, felhajtó ereje miként hat majd a fürdőzők szervezetére, és egyaránt kiváló lehetőséget biztosít majd az aktív és passzív pihenést kedvelőknek. A díjnyertes Boutique Spa épületünk kialakításánál fontos volt számunkra a felhasznált anyagok minősége és a természet közelisége, így a föld őselemei tükröződnek vissza az épületben és környezetében” – nyilatkozta Russel Hannah, az IMG senior golf igazgatója.
A kültéri úszómedence (20 m) és a szabadtéri jakuzzi egész évben termálvízzel várja a felfrissülni vágyókat. A vizes élményeket fokozza a beltéri medencénk, amelyben több különböző élményelem és fényterápia csábít kényeztetésre. A bioszauna és a klasszikus gőzkabin mellett nagy létszámú szaunaszeánszokra is alkalmas autentikus finn szauna áll rendelkezésre. A Health Bar-ban frissítő koktélokkal várjuk kedves vendégeinket.

Kényeztetés és harmónia

A wellness részlegen kialakítottunk egy hangulatos relaxációs teret luxus pihenőágyakkal, ahol napközben több alkalommal gyógyteákat kínálunk. A Boutique Spa számos masszázst és testkezelést sorakoztat fel, legyen szó akár golfhoz kapcsolódó regenerációról, akár kényeztetésről. Igény esetén masszázs szobáink, akár romantikus páros kezelő helyiségként is funkcionálhatnak. Egy kényeztető és frissítő masszázs az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság alapja.

SPA menü       Foglalás

Általános információk

A resorthoz tartozó wellness részleg nem csupán a szállóvendégeinknek nyújt korlátlan kikapcsolódást. A Boutique Spa szeparáltan is látogatható, vendégeinket szeretettel várjuk a resort telítettségétől függően. Érkezés előtt kérjük minden esetben érdeklődjenek telefonon kollégáinknál a wellness részleg szabad kapacitásáról az alábbi telefonszámon:

+36 83 900 950

Korlátlan wellness használat díja, amely szállóvendégeink részére a szobaár tartalmát képezi:

Napi belépő (hétfőtől-péntekig) 10.900 Ft
Napi belépő (szombat-vasárnap) 12.900 Ft

Afterwork belépő (16 óra után) 5.900 Ft
Gyermek belépő (4-12 éves korig) 7.500 Ft
Gyerek belépő (3 éves korig) - ingyenes
10 alkalmas bérlet 85.000 Ft

a jegyár 1 db törölköző és 1 db szaunalepedő használatot tartalmaz fejenként.

nyitvatartás: minden nap 8:00 és 20:00 óra között