Luxus villák

Luxus villák

Lélegzetelállító panoráma, luxusszínvonalú felszereltség egy prémium Resort nyújtotta szolgáltatások, kompromisszumok nélkül!

A Zala Springs Golf Resort ingatlanfejlesztésének egyik meghatározó eleme a luxus villákból épülő lakópark. A modern és egyben elegáns luxusotthont a kiválasztott elhelyezkedésű önálló telekre építjük fel, Demeter Nóra és az ő nemzetközi hírű, díjazott építészstúdiója által készített tervek alapján, az Ön egyedi elképzeléseinek figyelembevételével.

A villák három fő részre oszthatóak: egy központi részre, ami a mindennapi közös életnek ad teret. Itt kerül kialakításra a nappali és a hozzá tartozó amerikai konyha. A központi területből balra haladva érkezünk második szárnyra, ahol az étkező és egy klubterem valamit az épülethez tartozó szolgáltatói helyiségek kaptak helyet. Az ingatlan harmadik részében található az egy hálószobás lakosztály és két vendégszoba külön fürdőszobával.

A golfpályára nyíló kilátással a terasz és a medence közvetlen szomszédságában a saját kis wellness-egységen belül egy privát szauna és egy panorámás medence került kialakításra. A kültéri élettereket a pergola és csúsztatható árnyékoló technika védi a hőtől.

A fenséges légies tető olyan érzést ébreszt, mintha az egész épület a golfpálya felett lebegne, ahol az alsó egységekben a zöld tetők egy a tájjal összefüggő képet alkotnak.

Térkép

Tervező

„ A villák tervezésénél az egyediség, a luxus és a modern formavilág volt meghatározó, ezzel minőségi élettereket kínálva a tulajdonosainak.”

Demeter Nóra , Demeter Design Studio

Kapcsolat

Új otthonával kapcsolatos további információkért keresse bizalommal prémium minősítésű értékesítő kollégánkat!

Kapcsolat