Stúdió apartmanok

Stúdió apartmanok

Stúdió lakásaink többet nyújtanak, mint egy átlagos nyaraló: „ötcsillagos” környezet és szolgáltatások mellett egyedülálló életminőségbe való befektetést és hosszútávú visszabérlési garanciát biztosítanak Önnek!

Az épületben összesen 28 stúdió lakás található. A szállodai szoba méretű apartmanok 28-43 m2 között, 3 különböző stílusban kerültek kialakításra. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakások nagy ablakai és tágas erkélyei a tavakra, dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást.

Az elegáns berendezésű apartmanok légkondicionálással, kétszemélyes ágyakkal, hűtővel és nagy síkképernyős TV-vel felszereltek, emellett mindegyik szobához tartozik modern beépített teakonyhasarok is.

Ezeket a lakásokat kifejezetten befektetési céllal vásárló ügyfeleink részére ajánljuk, mivel bérbeadása optimális hozamot eredményez tulajdonosának a Resort és szolgáltatásainak folyamatosan növekvő népszerűsége miatt.

Penthouse lakások

Új állomotthon: Lélegzetelállító panoráma, luxusszínvonalú felszereltség és kiváló szolgáltatás!

A Zala Springs Golf Resort területén megvalósuló ingatlanfejlesztés első ütemében 4 penthouse apartman került kialakításra. A 48-128 m2 méretű lakásokhoz 48-120 m2 területű tágas növényesített terasz tartozik.

Az elegáns berendezésű apartmanok légkondicionálással, kétszemélyes ágyakkal, kanapéval, étkezővel és nagy síkképernyős TV-vel felszereltek, emellett mindegyik szobához tartozik egy beépített és teljesen gépesített konyha.

A Penthouse lakásokat olyan befektetőknek ajánljuk, akik egy kulcsrakész, modern és exkluzív második otthont keresnek profit részesedési lehetőséggel.

Virtuális kereső

Tervező

A LIMA Architecture & Interior Design egy budapesti központú, nemzetközi vállalat. Küldetése olyan személyre szabott tervek megalkotása, amelyek új életstílust teremtenek. Az elismert belső építész iroda tervei alapján, a modern belsőépítészeti koncepciók és megoldások alkalmazásával három, személyre szabható design csomagból választhatnak ügyfeleink.

Kapcsolat

Lakásainkkal kapcsolatos további információkért és ajánlatért keresse bizalommal prémium minősítésű értékesítő kollégánkat!

Kapcsolat