A Robert Trent Jones márka jellemzői

300 pálya világszerte

Pályái otthont adnak a legnevesebb versenyeknek: USPGA Tour, európai PGA Tour, Senior PGA Tour, világbajnoskág, stb.

Számtalan díjjal kitüntetett pályák: Best Course és Best New Course díj Ázsia, Európa, Ausztrália, Karib térség, USA

Beruházói környezet - Golf Resortok

A golfozók száma 300%-kal emelkedett az elmúlt időszakban, míg az új pályák csak 200%-kal (European Golf Association).

Az elmúlt 2 évben a golf utakat szervező irodák által értékesített golf tematikájú utak száma 20%-kal nőtt. (IAGTO)

Manapság a Robert Trent Jones II név a legerősebb márkanév, ha az ingatlanfejlesztések mellé csatlakozó addiciónális szolgáltatásokat vizsgáljuk. (Golf Research Group)

A Robert Trent Jones márkanévvel rendelkező golfos tematikájú ingatlanfejlesztések stabilan biztosítják a minimum 30%-os tőkemegtérülést, sok esetben ennél sokkal magasabbat is hoznak.

Beruházó

A Zala Springs Golf Resort fejlesztését és kivitelezését Széles Gábor tulajdonában lévő SGHBIRDIE Ingatlan Kft. végzi. Széles Gábor Magyarország egyik legtőkeerősebb nagyvállalkozója, elismert üzletember, aki többek között az elektronika, média és a turizmus területén rendelkezik befektetésekkel.

2013-ban Széles Gábor jelentős befektetéseket hajtott végre a hazai turizmusban, mely befektetések célja, hogy a fantasztikus adottságokkal rendelkező nyugat-magyarországi Zala-völgyét nemzetközi színvonalú turisztikai célponttá fejlessze. A golfpálya fejlesztése mellett megvásárolta és teljes körűen felújítatta a Batthyány Kastélyszállót és Kúriát, valamint nemrégiben megvásárolta a Hévíz-Balaton nemzetközi repülőteret is, ahonnan Zala Springs 15 perc alatt elérhető autóval. A repülőtérnek a beruházásban kulcsszerep jut, hiszen a régió fejlesztését és a turizmus megerősödését a közvetlen légi összeköttetés nagymértékben megkönnyíti.

Befektetés egy álomingatlanba

Megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

Ajánlati spektrumunk a bérbeadási szolgáltatástól a garantált fix hozamig terjed.

Facebook Instagram Youtube